Kuidas/kus rakendub veebikaubamaja kampaaniate lisaallahindlus

Photopointi veebikaubamajas ostlemine on mugav, lihtne ja turvaline, sest kaubal on 14-päevane tagastusõigus, esindatud on kõik olulisemad transpordiviisid ning see on avatud 24/7. Lisaks eelpool mainitule toimuvad seal sagedasti erinevad hinnakampaaniad, mille raames on tavaliselt kogu kaup ostukorvis xx% lisaallahinnatud.

Mida see “ostukorvis lisaallahinnatud” klausel täpsemalt tähendab? Vaatame selle tähenduse allpool populaarse nutitelefoni gimbali FeiyuTech Vimble 2 näitel lähemalt üle 👇


Kujutleme, et oled näinud Photopointi reklaami, mis teatab, et photopoint.ee veebikaubamajas on kõik kaubad ostukorvis lisaallahinnatud. Sa rõõmustad, sest oled pikalt mõelnud mingi konkreetse toote peale, antud näite puhul FeiyuTech Vimble 2, mis on nutitelefonidele mõeldud videostabilisaator.  Sa tõttad veebikaubamajja, sisestad otsingusse Vimble 2 ning maandud lõpuks tootelehel.

Seal tabab sind kerge üllatus, sest hind on ikka selline nagu see on kogu aeg olnud. Kas mind petetakse on esimene mõte? Ei kindlasti mitte, sest tähelepanu tuleks pöörata hinnast üles jäävale bännerile (see on erinevate kampaaniate aja erineva kujundusega), mis teatab: “Lisa toode ostukorvi – seal rakendub veel 27% lisaallahindlust”.

Just, Sa pead toote lisama ostukorvi, et näha ära täpne lisaallahindlus! Kampaania lisaallahindlus on alati ostukorvis eraldi reana välja toodud.

lisaallahindlus-feiyu-vimble2_ostukorv


Antud FeiyuTech’i näide kehtib kõikide veebikaubamaja sadade tuhandete toodete puhul ja isegi siis kui tootel on juba soodushind. Nii et lisa kampaaniate ajal alati Sind huvitav kaup ostukorvi, sest seal näed täpselt ära, kui palju kokku säästad. Ja see sääst on tavapärasest kindlasti suurem!

Vajad ikka abi? Võta meiega ühendust Võta meiega ühendust