Mida peaksin teadma kui toon seadme hooldusesse?

Pretensiooni esitamise aluseks on  ostudokument. Kui kliendil ei ole ostudokumenti, siis eelnevalt konsulteerides järelteenindusega võtame vastu kontoväljavõtte, kaardimaksekviitungi alusel, mis tõendab ostu sooritamist ja aega. Garantiitalong ei tõenda ostu, kuid on vajalik lisadokument. 

Ostudokumendi või nõuetekohase garantiitalongi puudumisel saame kliendile pakkuda tasulist hooldust. 

Kliendil on võimalik kontrollida hooldustöö kulgu aadressil  http://hooldus.photopoint.ee. Jälgimiseks peab klienti sisestama enda remondiakti numbri ja klikkima tekstil “kontrolli”. Antud info on lühidalt kirjas ka remondiaktil.

Meie klienditeenindajatel on keelatud anda kliendile tagasi remondist saabunud seade, kui kliendil ei ole remondiakti kliendile antavat osa. Erandjuhul on lubatud seade tagastada dokumendikoopia alusel, sealjuures peab dokumendikoopial vastama kliendi nimi meie süsteemis oleva nimega. Oletatava remondisoleku aja kohta saab infot küsida järelteeninduse osakonnast.

Seadme remonti või hooldusesse andes nõustub klient sellega, et kui Seadmele ei tulda järele hiljemalt kahe kuu jooksul remondi või hoolduse valmimise tähtajast, millest klienti on eelnevalt informeeritud, siis loovutab klient Seadme omandiõiguse Nordic Digital AS-ile remondi- või hooldus- ning hoiustamisel tehtud kulude katteks.

Vajad ikka abi? Võta meiega ühendust Võta meiega ühendust