Kuidas valmib fotoalumiinium?

Foto trükitakse näitusekvaliteediga fotopaberile ja paigaldatakse alumiiniumkomposiitplaadile millele ehitatakse taha profiilidest tugevdav raam.

Trükitehnoloogia: HP DesignJet z6100 professionaalne fotoprinter (8 happevaba pigmenteeritud värviga).
Meedia: HP Premium Satin fotopaber (260g/m2)
Alusmaterjal ja lõppviimistlus: Alumiiniumkomposiitplaat koosneb polüetüleenist sisekihist ja alumiiniumist kattekihtidest. Veatu siledusega polüestrist kattekiht tagab tööle ideaalse tulemuse. Tänu oma ehitusele ja materjalide valikule on tegu äärmiselt vastupidava alusmaterjaliga. Sobib pikaajalisteks projektideks ning töödeks, kus soovitakse raamideta lõpptulemust. Selle alusplaadi puhul võib olla kindel, et ei teki hilisemat ilmastikust tingitud paindumist. Paigaldamiseks kleebitakse plaadile taha alumiinium liistud, mis toovad pildi seinast eemale ja loovad ruumilise efekti. Kuna liistud pildi tagant välja ei paista, jääb mulje nagu ripuks pilt õhus.
Pildi eest hoolitsemine: Fotolõuend on niiskuskindel – kui pildi peale satub vesi siis ei lähe värvid laiali. Tolm tuleks eemaldada kuiva tolmuharjakesega ning võimalikud plekid eemaldada niiske lapiga. Puhastamiseks ei tohi kasutada kemikaale.
Suurused:
2:3 mõõdud: 40×60, 60×90, 80×120
1:1 mõõdud: 50×50, 75×75
1:3 mõõdud: 20×60, 30×90

Vajad ikka abi? Võta meiega ühendust Võta meiega ühendust