Millises poes on teil olemas x toode?

Kõige akuraatsema info tarneaja kohta leiab klikkides tootelehel asuva  “Saadavus” saki peal, mis avab lisainfo toote tarneaja või saadavuse kohta kauplustes. Tegelikult näed juba tootelehele tulles kiirelt ära, kas toode on koheselt laos olemas või peab seda mõningad tööpäevad ootama – see info on “Lisa ostukorvi” nupu all.

saadavus-step1

Kui toote juures on kuvatud, et “Toode on laos”, siis klikkides  “Saadavus” sakile avaneb lisainfo, millistes Photopointi kauplustes konkreetne toode on saadaval. (NB! Kuvatav laoseis ei ole reaalajas ja ei arvesta broneeringutega. Täpset saadavust tuleb kontrollida kauplusest).

Laos olev toode jõuab e-poest tellides Sinuni tavaliselt 2-4 tööpäeva jooksul. Photopointi kauplusest saad toote koheselt soetada (enne kontrolli saadavust helistades kauplusesse või saates e-maili).

saadavus-step2-blog2

Kui toote juures puudub märge “Toode on laos”, siis kuvatakse sinna eeldatav kohale toimetamise aeg, mis erinevate toodete puhul on erinev. Näiteks  selle televiisori puhul on tarneajaks 3-5 tööpäeva. Taaskord“Saadavus” sakile klikkides on seal lisainfo, et antud toode on saadaval ainult e-poes 3-5 tööpäevase tarneajaga ning esinduskauplustes see müügil ei ole.

Vajad ikka abi? Võta meiega ühendust Võta meiega ühendust