Kas fotosid saab poes tellida kohapeal? Kuidas?

Jah, saab küll. 

Selleks on kaks moodust ent neid kõiki ühendab üks asi: fotod tuleb tuua andmekandjal (CD plaat, USB-ühilduv andmekandja, väline USB kõvaketas, mälupulk vm). Meie klienditeenindajatel on keelatud trükkida fotosid e-maili pealt või muul viisil, mis eeldab kuhugi sisse logimist, millegi alla laadimist või kliendipoolset sisendit tagamaks meie arvutite ja seeläbi meie klientide turvalisust. 

Nagu öeldud on võimalusi kaks:

1) Kasutada Photoexpress.ee kioskit
Kõik meie kauplused on varustatud uute Photoexpress.ee kioskitega, kust Teil on võimalik valida välja teid huvitavad fotod kaasa toodud andmekandjalt ning vormistada tellimus. See on kõige mugavam ning küsimuste korral abistab teid meie klienditeenindaja. Ühtlasi on see hea moodus proovimaks Photoexpress.ee keskkonda, et saaksite tellida pilte tulevikus kodust lahkumata.

2) Tellida fotod laborandilt
Meie klienditeenindaja täidab ära pildiümbriku ning võtab vastu Teie andmekandja, kust Teie fotod kopeeritakse ning andmekandja tagastatakse teile koheselt. Sellisel juhul tuleks fotod valmis panna süsteemselt kaustade järgi, sest teil ei ole võimalik näpuga näidata millist fotot soovite ning millist mitte. See on mugav lahendus paari üksiku foto tellimiseks. 

Vajad ikka abi? Võta meiega ühendust Võta meiega ühendust